ModelSupport™ bemiddelt tusen enerzijds opdrachtgevers en anderzijds modellen, visagisten en stylisten ten behoeve van reclamefotografie, modefotografie, shows, commercials, bedrijfsfilms en meer.

Model Support

ModelSupport™ bemiddelt tussen enerzijds opdrachtgevers (fotografen, reclame- bureaus, adverteerders) en anderzijds modellen, visagisten en stylisten ten behoeve van reclamefotografie, modefotografie, shows,  commercials, bedrijfsfilms etc. Door onze jarenlange ervaring in de branche menen wij de ideale partner te zijn bij opstart, realisatie en afwikkeling van uw project.
Wenst u een vrijblijvende offerte al dan niet in combinatie met een vrijblijvend modelvoorstel of heeft u een vast budget voor uw project? Neem gerust contact met ons op, wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden.  

Onze opdrachtgevers

Wij werken voor Abn-Amro, Philips, Heineken, Vodafone, BMW, Lipton, Eye Wish, Shoeby fashion, Viva, Rode Kruis, KLM, Rabobank en vele anderen. Ook de kleinere retailer of de lokale opdrachtgever helpen wij altijd graag met hun productie. 

Production Support

Naast het verzorgen van modellen, visagisten en/of stylisten kunt u bij ons ook terecht voor de complete productie van uw project. Dus bent u op zoek naar een geschikte locatie, een fotograaf, een studio en ook nog naar iemand die het hele traject van A tot Z voor u begeleidt, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kunnen wij u ook van separate services voorzien. Lees meer over Production Support

Models
Clients
Photos
Wij werken onder andere samen met