ModelSupport™ bemiddelt tusen enerzijds opdrachtgevers en anderzijds modellen, specials, (semi)-acteurs, talenten, kinderen, typetjes, presentatie-talenten, visagisten en stylisten ten behoeve van alle online en offline campagnes.
U kunt contact met ons opnemen voor o.a. foto-casting, life-casting, video-casting on demand, direct bookings en nog veel meer.
Als meer dan 20 jaar servicen wij reclame-bureaus, fotografen, filmers, videografen, retailers, adverteerders, producers, mode-labels, webwinkels etc.
Ons doel is om ieder project, groot of klein, te voorzien van een optimale service.
Try us..    
 

Model Support

Al meer dan 20 jaar is ModelSupport™ een betrouwbare speler in de online en offline brand content branche. Transparantie, snelheid en deskundigheid hebben voor ons topprioriteit bij ieder project. Door onze jarenlange ervaring menen wij de ideale partner te zijn bij opstart, realisatie en afwikkeling van uw project.
Wenst u een vrijblijvende offerte of heeft u een vast budget voor uw project? Neem gerust contact met ons op, wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden.  

Onze opdrachtgevers

Wij werken voor Abn-Amro, Philips, Heineken, Vodafone, BMW, Lipton, Eye Wish, Shoeby fashion, Viva, Rode Kruis, KLM, Rabobank en vele anderen. Ook de kleinere retailer of de lokale opdrachtgever helpen wij altijd graag met hun productie. 

Production Support

Naast het verzorgen van modellen, visagisten en/of stylisten kunt u bij ons ook terecht voor de complete productie van uw project. Dus bent u op zoek naar een geschikte locatie, een fotograaf, een studio en ook nog naar iemand die het hele traject van A tot Z voor u begeleidt, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kunnen wij u ook van separate services voorzien. Lees meer over Production Support

Models
Clients
Photos
Wij werken onder andere samen met